(untitled) (Perner’s Contacts, 2007)
Článok sa zaoberá vplyvom konkurencie na poštový trh v pripravovanom liberalizovanom prostredí. Pri liberalizácii poštových služieb ide o proces odstraňovania prekážok slobodného podnikania na poštovom trhu, pričom slobodné podnikanie treba chápať ako podnikanie pri dodržiavaní zákonov, morálnych a etických princípov a za transparentných a rovnakých podmienok pre všetkých záujemcov o podnikanie na uvedenom trhu.