(untitled) (Perner’s Contacts, 2018)
Príspevok stručne popisuje nehodovosť na priecestiach v správe ŽSR v rámci Slovenskej republiky pričom následná analýzy determinuje vzťah medzi počtom evidovaných vozidiel a počtom nehôd na priecestiach spolu s prijatým návrhom na ich celkovú elimináciu.