(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Rotační pohyb hydraulického nakládacího jeřábu bývá v současnosti realizován dvěma způsoby a to buď hřebenovým převodem, nebo pomocí rotačního hydraulického motoru. Obě varianty mají své výhody a nevýhody, které je zapotřebí přiblížit a následně varianty porovnat.