(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Příspěvek je zaměřen inovativním přepravním jednotkám a jejich využití v kombinované přepravě. Nejen jejich nové konstrukční řešení, ale i vnitřní úprava dovolují tyto přepravní jednotky využít pro specializované přepravy, které se v současnosti velice rozvíjejí. Jedná se zejména o přepravní jednotky využívané v režimu silnice-železnice. Výhodou je také jejich unifikace a tím i větší využitelnost v logistických řetězcích.