(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Příspěvek ukazuje možnosti použití nástrojů Microsoft Office pro rychlou analýzu záznamu pohybu drážních vozidel, který je zaznamenán na papírovém proužku registračního rychloměru. Dále ukazuje některé postupy výpočtu parametrů tohoto pohybu s praktickou ukázkou řešení.