(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Príspevok rozoberá problematiku zadávania zmlúv o službách vo verejnom záujme. V prvej časti analyzuje požiadavky nariadenia (ES) č. 1370/2007 o službách vo verejnom záujme v železničnej a cestnej osobnej doprave. Druhá časť uvádza odporúčaný postup pri zadávaní zmlúv o službách vo verejnom záujme. Postup pozostáva zo štyroch krokov: identifikácia cieľov, vypracovanie zmluvy, zadanie zmluvy a monitorovanie.