(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Příspěvek se zabývá organizací dopravy v okolí vlakového nádraží v Přerově. Na základě analýzy současného stavu jsou navrženy varianty, jak zlepšit dopravní situaci v této oblasti a na jednotlivých křižovatkách. Na závěr jsou jednotlivé varianty zhodnoceny a porovnány z hlediska možné aplikace.