(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
V príspevku je prezentovaný súčasný stav riešenia úloh projektu EasyWay, ktorý v súčasnosti je riešený v Slovenskej republike ako úloha vedy podporovaná Ministerstvom dopravy, pôšt a telekomunikácií Slovenskej republiky a Európskou úniou. Podstatou riešenia je vytvorenie programového produktu zameraného na znižovanie rizík v cestnej doprave.