(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Článek se zabývá možnostmi využití simulačního software Witness při návrhu pevného signálního plánu. Byl vytvořen simulační model fiktivní křižovatky a s použitím nástavby Witness Optimizer byly provedeny optimalizační experimenty, jejichž výstupy jsou údaje potřebné pro sestavu pevného signálního plánu. Výsledky dosažené simulací jsou konfrontovány s výsledky dosaženými řešením příslušnéhomatematického modelu.