(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Tento článek se zabývá možnostmi tvorby návrhu tras linek veřejné dopravy. Jsou zde uvedeny výhody a nevýhody jednotlivých metod včetně zhodnocení náročnosti jejich použití.