(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Příspěvek pojednává o výpočtu stability a plovatelnosti plovoucí otoče plovoucích pásových dopravníků s koncovými plováky. Plovoucí otoč je sestavena ze dvou plováků válcového tvaru a rámové konstrukce.