(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Příspěvek se zabývá problematikou technologie přepravy drobných a kusových zásilek. Jsou zde zdůrazněna specifika, týkající se technologických postupů, uplatňovaná v případě vzniku odchylek od běžných postupů, s čímž je možné se nezřídka setkat. Pozornost se věnuje i méně častým postupům během přepravy zásilek.