(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Článek se zabývá zmapováním vybraných stávajících přístupů k tvorbě sítě linek MHD v zahraničí. U jednotlivých přístupů je uvedena jejich stručná charakteristika. Dále je provedeno jejich porovnání, společné rysy a rozdíly