(untitled) (Perner’s Contacts, 2009)
V tomto článku je popsán nový způsob výpočtu rentability ucelených vlaků pro různé komodity, na jehož základě je pomocí nového koeficientu rentability uceleného vlaku proveden důkaz o ekonomické citlivosti kombinované dopravy na vytížení jejich ucelených vlaků.