(untitled) (Perner’s Contacts, 2009)
Příspěvek se zabývá problémem kapacitního výpočtu neřízené stykové křižovatky. Je také poukázáno na změnu výpočtu při změně vedení hlavní pozemní komunikace. Výpočty byly provedeny na křižovatce Nad Porubkou – Rudná (rampa F) v Ostravě.