(untitled) (Perner’s Contacts, 2009)
Článek popisuje možnosti nového editoru vlaků určeného pro sestavu jízdního řádu. Program nahrazuje editor CEV (Centrální editor vlaků). Je součástí nového informačního systému KANGO a KASO. Editor představuje distribuovanou aplikaci složenou z databázového serveru, aplikačního serveru a klientského programu.