(untitled) (Perner’s Contacts, 2009)
Článek se zabývá moderními silničními nákladními dopravními prostředky, používanými v logistických přepravních řetězcích. Jde zejména o dvoupodlažní vozidla/soupravy, návěsy s prodlouženou nástavbou a soupravami „European Modular System“ (EMS). Jsou zde shrnuty jejich základní charakteristiky a role v logistice.