(untitled) (Perner’s Contacts, 2009)
Dohoda ADR, ktorá zohráva jednu z najvýznamnejších úloh v oblasti prepravy nebezpečných vecí po cestných komunikáciách, podlieha pravidelnej reštrukturalizácii. V článku sú uvedené najvýznamnejšie zmeny, ktoré nastali v uvedenej oblasti od 1.1.2009.