(untitled) (Perner’s Contacts, 2008)
Článek se zabývá shrnutím analýz a jejich výsledků (především analýzy materiálových toků na území Moravskoslezského kraje), které bylo třeba provést pro vytipování lokalit vhodných pro umístění veřejného logistické centra v Moravskoslezském kraji.