(untitled) (Perner’s Contacts, 2008)
Obsahom príspevku je implementácia jedného z podsystémov integrovaného dopravného systému (IDS) mestskej a prímestskej dopravy pre podmienky mesta Prešov. Zároveň opisuje možnosť využitia grafického programu AutoCAD 2008 pre harmonizáciu dopravného procesu.