(untitled) (Perner’s Contacts, 2008)
Systémy vlakového spojení přepravních jednotek v kombinované přepravě se mohou provozovat jak na samostatné linii nebo na určené síti linek. V prvním případě mluvíme o tzv. liniovém systému a ve druhém případě o síťovém systému. Oba tyto systémy jsou v příspěvku popsány.