(untitled) (Perner’s Contacts, 2008)
Tak, jako je doprava je významnou a nedílnou součástí každé ekonomiky, jsou vydání na dopravu nedílnou součástí peněžní výdajů téměř každé domácnosti. Článek se zabývá členěním a výší těchto výdajů českých domácností a jejich vývojem.