(untitled) (Perner’s Contacts, 2008)
Článek se zabývá problematikou určování koeficientů základních druhů silničních vozidel pro přepočet na jednotková vozidla. Jsou zde uvedeny koeficienty podle některých autorů, následuje určení přepočtových koeficientů podle rozměrových parametrů základních druhů silničních vozidel. Článek se opírá o zkušenosti a návrhy pracovníků a spolupracovníků Laboratoře silniční dopravy při Institutu dopravy, FS, VŠB-TU Ostrava.