(untitled) (Perner’s Contacts, 2024)
Článek se věnuje stanovení piktogramů na základě rozdělení nákladních vzducholodí dle nosného plynu a možnosti nakládky a vykládky nákladu. Nosný plyn je dělen na základní dva plyny, které jsou helium a vodík. Dalším rozdělením je přeprava nákladu uvnitř či vně trupu vzducholodi. Které je následně rozděluje dle možností nakládky a vykládky. Závěrem jsou přiřazeny piktogramy k jednotlivým výrobcům dle jejich deklarace jakožto příklad přiřazení.