(untitled) (Perner’s Contacts, 2023)
Tento přehledový článek se zabývá provozem a údržbou železničních vozidel v kontextu technických specifikací pro interoperabilitu (TSI). Pozornost je věnována zejména novému systému schvalování vozidel a rozšíření systému údržby subjektem zodpovědným za údržbu (ECM) i mimo oblast nákladních vozů, resp. obecně novinkám, které v dané oblasti zavádí tzv. technický pilíř 4. železničního balíčku.