(untitled) (Perner’s Contacts, 2023)
Práca ja zameraná na aplikácie teórie grafov do leteckej dopravy – aké sú možnosti využitia a aplikácie grafov v leteckej doprave. Zaoberá sa analýzou, skúmaním a následne riešením aplikácie teórie grafov do leteckej dopravy pri plánovaní a optimalizácií letových ciest a toku letovej prevádzky. Pojednáva o jednotlivých vybraných metód použiteľných pri výpočte grafov. Cieľom práce je poukázať na možnú aplikáciu oboru teórie grafov do leteckej dopravy súvisiace s optimalizáciami letových tratí a toku letovej prevádzky.