(untitled) (Perner’s Contacts, 2022)
Příspěvek se zabývá problematikou turistické dopravy. Konkrétně je zaměřen na organizaci turistické dopravy na území Národního parku a Chráněné krajinné oblasti Šumava. Zde je velkým problémem nárůst poptávky po dopravě zejména v tzv. letní turistické sezóně od poloviny června do poloviny září. Příspěvek předkládá konkrétní technologický postup řešení a návrhy na zmírnění negativních dopadů turistické dopravy na vybraném území Šumavy.