(untitled) (Perner’s Contacts, 2020)
Příspěvek se zabývá problematikou integrovaných dopravních systémů (IDS) v České republice. První část představuje principy fungování IDS, druhá pak shrnuje historický vývoj a principy fungování dvou systémů působících ve stejném regionu: Pražské integrované dopravy a Středočeské integrované dopravy. Poslední část pak obsahuje perspektivy, popis procesu slučování a slabých stránek integrace v regionu.