(untitled) (Perner’s Contacts, 2008)
Článek popisuje nový algoritmus na hledání a řešení konfliktních situací, které vznikají vkládáním dodatkových vlaků do platného grafikonu vlakové dopravy.Je to významný prvek při řešení kapacitních výpočtů v železniční dopravě.