(untitled) (Perner’s Contacts, 2011)
Článek popisuje využití multilateračních systémů pro zvýšení bezpečnosti a kapacity v letecké dopravy. Práce zahrnuje popis principu činnosti multilateračních systémů v závislosti na časových architekturách. Závěr práce je věnován WAM systémům.