(untitled) (Perner’s Contacts, 2011)
Článek uvádí výsledky videoanalýzy provedené na dvoupruhové okružní křižovatce ve městě Frýdek-Místek. Příspěvek byl zpracován za finanční podpory projektu výzkumu a vývoje č. CG911-008-910 „Vliv geometrie stavebních prvků na bezpečnost a plynulost provozu na okružních křižovatkách a možnost predikce vzniku dopravních nehod“ Ministerstva dopravy ČR.