(untitled) (Perner’s Contacts, 2011)
Příspěvek se zabývá problematikou informačních systémů integrovaných dopravních systémů. Řeší základní předpoklady a cíle, základní prvky a obsahovou náplň včetně informačního servisu u těchto informačních systémů.