(untitled) (Perner’s Contacts, 2011)
Mapy najdôležitejších železničných tratí a vodných ciest v Nemecku prehľadne zobrazujú sieť dopravných ciest železničnej a vodnej dopravy. Ďalej sú opísané významné dopravné body cestnej a leteckej dopravy. Medzinárodné letisko vo Frankfurte svojim významom presahuje hranice Nemecka a patrí k najdôležitejším dopravným uzlom Európy.