(untitled) (Perner’s Contacts, 2011)
Článok sa zaoberá prepravou nebezpečných vecí a súvisiacimi rizikami. Plánovanie prepráv nebezpečných vecí je možné riešiť optimalizáciou ciest prepravy. Je potrebné hľadať cesty s čo najnižším rizikom nehody. Zároveň opisuje modelovanie hľadania ciest s najmenšou pravdepodobnosťou vzniku havárie počas prepravy nebezpečných vecí.