(untitled) (Perner’s Contacts, 2011)
Každá preprava nadlimitných nákladov má špecifický charakter. Dopravca musí k nej pristupovať individuálne a tomu zodpovedá voľba trasy prepravy, dopravných a prepravných prostriedkov, doprovod, spolupráca s ostatnými orgánmi a inštitúciami zodpovednými za prevádzku na pozemných komunikáciách v danej oblasti.