(untitled) (Perner’s Contacts, 2011)
Příspěvek se zabývá projevem zvýšené míry intenzity osobní automobilové dopravy na suburbanizaci mezi územím města Olomouce a jeho zázemím. Cílem výzkumu bylo na základě dat intenzit dopravy (Celostátní sčítání dopravy v letech 2000 a 2005) a autory provedeného měření v roce 2010 provést temporální analýzu intenzit dopravy a výsledné změny porovnat s prostorovou diferenciací suburbanizace v zázemí města Olomouce.