(untitled) (Perner’s Contacts, 2011)
Příspěvek se věnuje problematice posouzení a doporučení právní formy organizátora dopravní obslužnosti a integrovaných dopravních systémů. Shrnuje klady a zápory jednotlivých právních forem, doporučuje potom tu nejvhodnější z příslušné nabídky.