(untitled) (Perner’s Contacts, 2011)
Příspěvek se zabývá nově patentovaným elektrickým pohonným systémem Wheeltug, který bude integrován v příďových kolech letadel. Pomocí systému Wheeltug by měl být provoz letadel hospodárnější, ekologičtější a flexibilnější. Na testováních a certifikaci se mj. podílejí Letiště Praha a letecká společnost Travel Service.