(untitled) (Perner’s Contacts, 2013)
Príspevok prináša nový pohľad na problematiku daňového rizika a možnosti jeho eliminácie prostredníctvom fyzického monitorovania prepráv s cieľom dosiahnuť celkové zvýšenie daňovej bezpečnosti prepravy tovaru podliehajúceho spotrebnej dani v režime pozastavenia dane na daňovom území, a to na území SR i EÚ.