(untitled) (Perner’s Contacts, 2013)
Príspevok obsahuje analýzu rizík, ktoré ovplyvňujú primeraný zisk. Riziká sú rozdelené na dve skupiny: nákladové a výnosové riziká. Príspevok popisuje možnosti rozdelenia rizík medzi zmluvné strany zabezpečenia dopravnej obslužnosti. V ostatnej časti príspevku je definovaný vzťah medzi primeraným ziskom a rizikom v hromadnej osobnej doprave.