(untitled) (Perner’s Contacts, 2013)
Článek se zabývá vývojem a vlastnostmi UMTS sítí, vyhodnocením vlastností veřejných mobilních sítí T-Mobile, Telefónica a Vodafone na základě experimentálního měření a možností využití v řídicích a informačních systémech dopravy.