(untitled) (Perner’s Contacts, 2013)
Článek je věnován simulaci provozu na dočasně jednokolejné tramvajové trati v Ostravě – Svinově. Simulační model byl vytvořen v software Witness 2008. Pro potřeby vytvoření a validace simulačního modelu byl proveden dopravní průzkum. S validním modelem byl poté realizován simulační experiment, v rámci kterého byl ověřován vliv navržené logiky řízení provozu na zpoždění a délku fronty.