(untitled) (Perner’s Contacts, 2014)
Článek se zabývá určením výškové souřadnice polohy těžiště experimentálního automobilu. Výšková souřadnice těžiště vozidla byla určována naklápěním automobilu na sklopné plošině kolem podélné osy. Vlivem tohoto pohybu dochází na spodní straně vozidla ke stlačování a na opačné straně k roztahování pružících jednotek.