(untitled) (Perner’s Contacts, 2014)
Tento příspěvek se zabývá porovnáním dvou typů kontejnerových lodí používaných v námořní přepravě kontejnerů a to lodě typu Triple E a Suezmax. V příspěvku jsou porovnány jednotkové náklady na danou relaci a je zde vyčíslena efektivita provozu těchto velkých nosičů kontejnerů.