(untitled) (Perner’s Contacts, 2014)
Článok v úvode prezentuje aktuálne reakcie autovýrobcov na požiadavky zákazníkov segmentáciou modelových radov na princípe konštrukčnej modularizácie. Táto skutočnosť núti subdodávateľov k zvyšovaniu flexibility a agility výrobných a logistických procesov. Charakterizuje režim zásobovania potrebný pre výrobu automobilu adresne na objednávku zákazníka (build to order). Záver sa týka možnosti využitia nástrojov informačno- komunikačných technológií pre zvýšenie agilnosti logistických procesov u dodávateľov v automobilovej výrobe, kedy je nevyhnutné zdieľanie informácií o výrobných objednávkach autovýrobcov v celej reťazi.