(untitled) (Perner’s Contacts, 2014)
Príspevok sa zaoberá charakteristikou a nákladmi spojenými s využívaním informačných technológií v cestnej nákladnej doprave. V príspevku je znázornené, ako musí dopravca zefektívniť svoju prevádzku, aby bolo zavedenie informačných technológií efektívne.