(untitled) (Perner’s Contacts, 2014)
Príspevok prináša pohľad na nové trendy vo vodnej doprave, ako námornej tak aj vnútrozemskej. Aktuálny stav námorného obchodu, svetovej tonáže a prístavných štatistík. Značná časť je taktiež venovaná problematike kontajnerovej prepravy vo svete a v Európe.